ZigaForm version 5.7.6

Reservations- og købsbetingelser

Created with Sketch.

Reservation

Du kan maks. reservere 2 uger frem i tiden og have max. 6 reserverede tider ad gangen. Hvis du vil reservere baner udover dette skal du kontakte os eller Næsby Padel.

Når du har reserveret en tid, modtager du en bekræftelsesmail med en adgangskode. Adgangskoden er din nøgle til padelbanerne og den skal indtastes ved døren til den bane du har reserveret. Koden er aktiv 15 minutter før din reserverede tid. Koden tænder også automatisk for banelyset.

Priser

Du kan se de til enhver tid gældende priser her.

Vær opmærksom på at betalingen altid er baseret på at man er 4 spillere. Det har betydning hvis nogle spillere har en rabataftale og andre spillere ikke har.
F.eks. kan en gruppe på 4 personer være opdelt på et par spillere der har 25% rabat på prisen og en der har årskort og dermed gratis spil. Den samlede pris vil tage højde for dette efterhånden som spillerne tilføjes til reservationen.

Aflysning

Du kan aflyse din reservation indtil 6 timer før starttidspunktet med fuld refundering af det betalte beløb minus Matchi servicegebyrer. Aflyses reservationen mindre end 6 timer før starttidspunktet refunderes beløbet ikke.

Hvis en booking, hvor alle spillere har årskort, ikke bliver benyttet, faktureres den person der har booket banen, for banens normale Pay&Play-pris.

Ændring af spillere på en booking

Hvis ….

Misbrug

Ved booking af baner med rabat, f.eks. med årskort, skal navnet på de rabatterede spillere stemme overens med de spillere der faktisk benytter banen.
Fejlagtige oplysninger og misbrug medfører bortvisning og inddragelse af evt. årskort.